Детектор на лъжата

Детектор на лъжата от Poligraf.bg

Какво предлага Poligraf.bg и какво е качеството на услугата?

Качеството на услугите ни е максималното възможно - ние предлагаме услуги с детектор на лъжата от най-висок клас, само от сертифицирани изследователи.

Какви са цените на изследването?

Цените на Poligraf.bg са нормални, стартират от 150 лева.

Къде се провеждат изследванията с детектора?

Провеждането на изследванията може да стане в нашия офис в София, или на ваш адрес на територията на цялата страна след предварителна заявка.

Как и къде да поръчам?

Обадете се на телефон 0899 144 646, среща е възможна на адрес София, ул. „Димитър Греков“ 1, но само след предварително договорен ден и час за среща.

Точен ли е детектора на лъжата?

Полиграфското изследване е много точен метод за детекция на лъжата и истината. Смята се, че точността на резултата е около 90-95%. Съвсем наскоро, изследванията показаха, че точността на компютъризираното тестване с полиграф достига до цели 98%.

Има ли разлика между полиграф, полифизиограф и детектор на лъжата?

Не. Терминът полиграф или полифизиограф е научен, диагностичен инструмент, който често се нарича "детектор на лъжата" . Но по-подходящо е да го наречете "детектор на истината".

Аз съм искрен, но съм нервен преди явяването ми на изследване с детектора. Как полиграфа ще установи разликата между нервността ми и това дали лъжа?

Съвсем нормално е за един невинен човек да се чувства нервен и полиграфският изследовател е наясно с това. Нервните реакции, които се записват на полиграмите не се тълкуват от полиграфският изследовател като проява на измама. Нервната реакция е напълно различна от тези реакции, които протичат, когато изследваното лице се опита да скрие истината.

Ще знам ли предварително въпросите, които ще ми бъдат зададени по време на полиграфското изследване?

Да. Полиграфският изследовател и изследваното лице ще обсъдят всички въпроси, които ще Ви бъдат зададени по време на теста. Няма да има въпроси, които не се обсъдени предварително с Вас. Задаването на необсъден въпрос би провалило цялото изследване, затова няма да има такива въпроси.

Колко време отнема изследването с детектор на лъжата?

Изследването с детектора отнема от един до няколко часа, но в някои случаи може да отнеме повече или по-малко време, в зависимост от естеството на проблема и предмета на разследването.

Защо изследването с детектора на лъжата продължава толкова?

Изпитващият трябва да даде подробно обяснение за процедурата при полиграфското изследване, как работи детекторът на лъжата, и той ще отговори на всички въпроси, които може да имате Вие, изследваното лице.